måndag 5 november 2007

DM2033: Morgondagens föreläsning + SlideShare

Hej!
I morgon är föreläsning 2 i DM2033 Interaktiv Medieteknik. Ämnet för dagen är Namespaces och XSLT, dvs det som behövs för lab 2. Hela innehållet jag tänker dra finns redan som podcasts färdiga för att titta på. Nytt är också att jag lagt upp samma sak på SlideShare (med ljudspår och navigeringsbara precis som podcasts, men med bättre upplösning). Där kan man dessutom skriva kommentarer på varje slide, så det kan vara ett bra sätt att fråga om något är fel och/eller oklart.

En fördel med SlideShare är att det endast krävs en webbläsare med flash. En nackdel är att man måste vara uppkopplad med hygglig bandbredd.

Slidesharepresentationerna finns på http://www.slideshare.net/group/inginter07/slideshows

Lokalen för morgondagens föreläsning är "Tornrummet" där ni nog inte varit. Den ligger i biblioteket ovanför Studio C. Det blir premiär för den lokalen i undervisningssammanhang, så vi får hoppas att allt funkar.

Slutligen vill jag påminna om att deadline för lab 1 är idag klockan 23.59, men nästan alla har lämnat in. Deadline för lab 2 är alltså måndag om en vecka. Det går utmärkt att göra den (och alla andra labbar) redan nu, då allt som krävs finns beskrivet i labblydelsen, och föreläsningar redan finns som Podcasts/Slideshare.

Mvh Björn

Inga kommentarer: